Acasa SaluteCassa colf CAS.SA COLF- Casa de asistenta sanitara pentru lucratorii domestici

CAS.SA COLF- Casa de asistenta sanitara pentru lucratorii domestici

de Petra Iosub
0 comentarii
Cassa Colf este instrumentul pe care Contractul national Colectiv de Munca Domestica l-a infiintat pentru a furniza servicii catrea angajatii inscrisi , servicii ce includ tratamente de asistenta sanitara si de asigurare, care se adauga serviciilor publice, in vederea protectiei sociale si sanitare.
Pentru a avea dreptul sa beneficiezi de servicii, trebuie sa ajungi pragul de minim 25 de euro fixat pentru contributiile contractuale anuale , notat cu simbolul “ codice organizzazione F2 “. Atingerea pragului minim se poate realiza si insumand mai multe raporturi de munca, pentru care au fost platite in mod regulat contributiile contractuale de munca. Este important de stiut ca in perioada de absente pe motive de boala , maternitate , accident sau somaj, nu se va intrerupe plata contributiilor .
SERVICIILE PENTRU ANGAJATI OFERITE DE INSCRIEREA LA CASSA COLF :
 • Indemnizatie zilnica de 30 de euro in cazul recuperariiin spital , pe o perioada maxima de 20 de zile pe an .
 • Indemnizatie zilnica de 30 de euro pentru o perioada maxima de 15 zile pe an, in cazul perioadei de convalescenta stabilita dupa recuperarea ce a avut loc, dovedita printr-o adeverinta de la medicul curant sau stipulata in biletul de externare din spital
 • Rambursarea co-platilor medicale, pana la o valoare maxima de 300 de euro pe an.Sunt excluse de aici consultatiile generale, testele de laborator, analizele de sange si medicamentele.
FORME ONCOLOGICE
 • Indemnizatie de 30 de euro zilnic in cazul recuperarii in spital , pentru o perioada maxima de 30 de zile pe an, indemnizatie platita chiar in regim de day-hospital dar nu in cazuri de urgenta.
 • Indemnizatie zilnica de 30 de euro pentru o perioada maxima de 30 de zile pe an, in cazul perioadei de convalescenta stabilita dupa recuperarea ce a avut loc, dovedita prin adeverinta de la medicul curant sau biletul de iesire din spital.
 • Rambursarea valorii de 500 de euro de persoana, pe an calendaristic, pentru co-platile medicale efectuate prin intermediul structurilor apartinand Serviciului National de Sanatate, excluzandu-se analizele de sange si medicamente , testele de laborator si consultatiile generale.
 • INDEMNIZATIE PENTRU INTERVENTII MAJORE IN STRUCTURILE PUBLICE
 • In caz de interventii chirurgicale majore sau de evenimente de imbolnavire severa, in structuri publice sau in unele ce au contract cu sectorul public, CASSACOLF , activeaza o garantiecompensatorie de 1000 de euro pe interventie ,are va acoperi cheltuielile complementare ale persoanei inscrise. lista interventiilor chirurgicale majore poate fi consultata pe pagina web www.cassacolf.it .
 • RAMBURSAREA CHELTUIELILOR PE PERIOADA SARCINII
 • CASSACOLF prevede rambursarea cheltuielilor medicale suportate de catrea angajatele gravide inscrise , pentru intreaga perioada recunoscuta , in limita maxima anuala de 1000 de euro.
 • COPIII NOU NASCUTI AI ANGAJATILOR INSCRISI
 • CASSACOLF prevede plata cheltuielilor cu interventiile chirurgicale efectuate in primul an de viata al nou nascutului , precum si a taxelor pentru masa si cazarea insotitorului pe perioadarecuperarii.Disponibilitatea anuala pentru prezenta garantie este de 5000 de euro pentru noul nascut.
 • PROTEZE ORTOPEDICE SI PRODUSE AUXILIARE DE ORTOPEDIE
 • CASSACOLF prevede rambursarea materialelor utilizate la reabilitare, achizitionate sau inchiriate de catre angajat in urma unei prescrieri medicale, cu valoare financiara de 1000 de euro pe an, aplicandu-se o deducere de 20% dintotalul oricarei facturi prezentate.
 • RAMBURSAREA CHELTUIELILOR CU TRATAMENTELE DE FIZIOTERAPIE
 • CASSACOLF prevede rambursarea cheltuielilor cu tratamentele de fizioterapie . Cassa colf ramburseaza cheltuielile generate de un accident , dovedit de serviciile de urgenta sau in urma unor patologii specifice ,pentru care sunt necesare tratamente termale atestate de o prescriptie medicala speciala. Serviciile vor trebui sa fie prestate in structurile apartinand Servicului National de Sanatate sau in structuri acreditate de acesta. Disponibilitatea anuala pentru prezenta garantie este de 250 de euro pe persoana inscrisa , aplicandu-se o deducere de 25% la fiecare eveniment.

Articole asemănătoare

Acest site folosește cookies. Apăsați OK pentru a continua navigarea. OK Read More